Χοσέλου: «Ονειρευόμουν να επιστρέψω στη Ρεάλ»

Χοσέλου: «Ονειρευόμουν να επιστρέψω στη Ρεάλ»

Ο Χοσέλου μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Τη χαρά του για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Χοσέλου, στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασής του από τον ισπανικό σύλλογο, και παραδέχθηκε πως ονειρευόταν να ξαναβρεθεί στο δυναμικό της «βασίλισσας», 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του. «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή από την ημέρα που έφυγα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος» δήλωσε ο Ισπανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος, σε ηλικία 33 ετών, βιώνει μια… καθυστερημένη αναγνώριση στο υψηλότερο επίπεδο.

Γεννημένος στη Στουτγκάρδη, ο Χοσέ Λουίς Μάτο Σανμαρτίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, «ανδρώθηκε» στα τμήματα υποδομής της Θέλτα Βίγκο, στην οποία έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του, ενώ το διάστημα 2010-12 αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρις ωστόσο να καταφέρει να καθιερωθεί στη «μεγάλη» ομάδα των «μερένγκες».

Διαβάστε επίσης: Οι Κινγκς θέλουν τον Βεζένκοφ, αλλά η εξέλιξη με τον Μπράντλεϊ Μπιλ δείχνει ότι… (vids)

«Έγραψε» δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, αμφότερες ως αλλαγή, καθώς έπαιξε σε ένα ματς πρωταθλήματος (με την Αλμερία για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2010-11) και ένα ματς κυπέλλου (στον αγώνα ρεβάνς με την Πονφεραντίνα για τη σεζόν 2011-12). Ακολούθως αγωνίστηκε σε Χοφενχάιμ, Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ανόβερο, Στόουκ Σίτι, Λα Κορούνια, Νιούκαστλ και Αλαβές, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Εσπανιόλ, με την οποία είχε 17 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 38 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτές οι εμφανίσεις του άνοιξαν την «πόρτα» της εθνικής Ισπανίας, με την οποία έχει πετύχει τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια από τον Μάρτιο, ενώ επέστρεψε στη Ρεάλ με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την Εσπανιόλ.

Ο Χοσέλου έρχεται για να καλύψει κάποια από τα κενά που δημιουργήθηκαν στη «γραμμή κρούσης» της Ρεάλ, μετά την αποχώρηση του αρχηγού Καρίμ Μπενζεμά για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, καθώς και τη λήξη των συμβολαίων των Μάρκο Ασένσιο και Μαριάνο Ντίαθ. Πάντως, ο έμπειρος φορ προειδοποίησε κατά την παρουσίασή του ότι δεν έρχεται με πρόθεση να αντικαταστήσει τον Μπενζεμά, ο οποίος αγωνίστηκε για 14 χρόνια στη Ρεάλ. «Όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο του Καρίμ σε αυτόν τον σύλλογο, αλλά εγώ είμαι εδώ για να κάνω μια διαφορετική δουλειά» υπογράμμισε ο Χοσέλου και συμπλήρωσε: «Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο, είναι ο σύλλογος της ζωής μου, όταν μπαίνεις στο γήπεδο, ειδικά στο «Μπερναμπέου», θέλεις να σκοράρεις».

Ο Χοσέλου είναι το τέταρτο απόκτημα της «βασίλισσας», μετά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον Φραν Γκαρθία και τον Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος επέστρεψε στη Ρεάλ μετά τον δανεισμό του στη Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ