Μπαρτομέου: «Συναντήθηκα με τον ατζέντη του Γκριεζμάν τον Οκτώβρη»

Μπαρτομέου: «Συναντήθηκα με τον ατζέντη του Γκριεζμάν τον Οκτώβρη»

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, επιβεβαίωσε σε εκπομπή του RAC1 ότι είχε συνάντηση με τον μάνατζερ και τους γονείς του του Αντουάν Γκριεζμάν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RAC1 ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου παραδέχτηκε ότι τον περασμένο Οκτώβρη συναντήθηκε σε εστιατόριο της Βαρκελώνης με τον ατζέντη του Γάλλου διεθνούς άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντουάν Γκριεζμάν. Παρόντες στη συνάντηση οι γονείς και η αδερφή του Γκριζού. Σκοπός της συζήτησής τους, να εξετασθούν οι πιθανότητες μεταγραφής του 27χρονου άσου στο σύλλογο της Καταλονίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ναι συναντήθηκα με τον εκπρόσωπό του, το ίδιο έπραξα και με άλλους εκπροσώπους παικτών». Παράλληλα παραδέχθηκε ότι έχει επαφές και με τον Πρόεδρο των Ροχιμπλάνκος, Ενρίκε Θερέθο, για «πολλά ζητήματα για τα οποία: «δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να αναλύσουμε».

Επιπλέον, εξήγησε ότι το περασμένο καλοκαίρι συνέπεσε με τον Γάλλο στις διακοπές τους στις Βαλεαρίδες Νήσους: «Τον συνάντησα στις διακοπές το περασμένο καλοκαίρι, απλά χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον».

Η «αποκάλυψη» του Σουάρες

Την ίδια στιγμή ο Ουρουγουανός άσος των Καταλανών, Λουίς Σουάρες, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του άφησε να… εννοηθεί ότι η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα είναι δεδομένη.

«Η Μπαρτσελόνα πάντα φέρνει παίκτες ποιότητας, όπως ο Αντουάν. Ηγείται της Ατλέτικο κι αυτό είναι βασικό. Δεν έρχεται για να πάρει τη θέση κανενός, αλλά έρχεται με φιλοδοξία να πετύχει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», υποστήριξε συγκεκριμένα στο «Radio Uruguay»»

Η παρέμβαση του Ερνέστο

Ωστόσο από πλευράς του ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Κλάσικο προσπάθησε να αποσαφηνίσει τα σχόλια του Σουάρες.

«Δεν ξέρω αν ο Σουάρες γνωρίζει κάτι που εγώ αγνοώ. Είμαι υπερήφανος που έχουμε αποκτήσει παίκτες με ποιότητα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Σουαρές μιλάει υποθετικά. Είμαστε όλοι προσεκτικοί με όσα λέμε και το ίδιο ισχύει για τους αντιπάλους μας. Έχουμε συνδεθεί με παίκτες που ανήκουν σε άλλους συλλόγους καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ