Έκλεισε «παιδί θαύμα» από Βραζιλία η Μπαρτσελόνα με αστρονομική ρήτρα

Έκλεισε «παιδί θαύμα» από Βραζιλία η Μπαρτσελόνα με αστρονομική ρήτρα

Μια πολυαναμενόμενη μεταγραφή είναι τελικά γεγονός, με την Μπαρτσελόνα να αποκτά ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας των τελευταίων ετών!

Η Μπαρτσελόνα εδώ και μήνες «δούλευε» την μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας τα τελευταία χρόνια. Ο 18χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Παραναένσε, ήδη προβάρει τα μπλαουγκράνα τα οποία και θα φορέσει επίσημα τον Ιανουάριο του 2024.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για να πειστεί η Βραζιλιάνικη ομάδα και να πέσουν τελικά οι υπογραφές στα συμβόλαια, η Μπαρτσελόνα έπρεπε να ανέβει στα 35 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 10 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους για ενδεχόμενη επίτευξη στόχων, με τους Καταλανούς να βάζουν ρήτρα στον 18χρονο επιθετικό που φτάνει το απίστευτο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Νορβηγία – Ελλάδα 5-4 «Άγγιξε» επική ανατροπή η Εθνική νέων, πλήρωσε το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο

Ο Ρόκε αν και έγινε ενήλικας μόλις πριν λίγους μήνες έχει ήδη 81 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα για λογαριασμό των Κρουζέιρο και Παραναένσε (24 γκολ και 8 ασίστ). Η φετινή του σεζόν δε, είναι εντυπωσιακή καθώς σε σύνολο 29 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις έχει 15 γκολ και 5 ασίστ, ενώ στις 25 Μαρτίου έγινε και για πρώτη φορά διεθνής με την ανδρική ομάδα της Βραζιλίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ρόλος του παλιού παίκτη της ομάδας, Ντέκο, ήταν καταλυτικός για να κλείσει η μεταγραφή καθώς ο παίκτης με τα πεπραγμένα του είχε ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά αυτός είχε… μάτια μόνο για την Μπαρτσα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ