Μπαρτσελόνα: Διώχνει τρεις για να πάρει Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα: Διώχνει τρεις για να πάρει Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ αποτελεί τον διακαή όλων στην Μπαρτσελόνα, και σύμφωνα με την εφημερίδα «Μundo Deportivo», οι διοικούντες την ομάδα έχουν αποφασίσει να δώσουν τρεις παίκτες για να ανοίξουν χώρο για τον Βραζιλιάνο, αλλά και να εξοικονομήσουν χρήματα για την αγορά του. Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, Ραφίνια, Ντένις Σουάρεθ και Αρντά Τουράν […]

Ο Φιλίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ αποτελεί τον διακαή όλων στην Μπαρτσελόνα, και σύμφωνα με την εφημερίδα «Μundo Deportivo», οι διοικούντες την ομάδα έχουν αποφασίσει να δώσουν τρεις παίκτες για να ανοίξουν χώρο για τον Βραζιλιάνο, αλλά και να εξοικονομήσουν χρήματα για την αγορά του.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, Ραφίνια, Ντένις Σουάρεθ και Αρντά Τουράν είναι η τριάδα που θα παραχωρηθεί, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση.
Για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό των «μπλαουγκράνα» είχε ενδιαφερθεί έντονα το περασμένο καλοκαίρι η Νάπολι, όμως ο ίδιος την απέρριψε θέλοντας να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσον αφορά τον Ραφίνια τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι τραυματίας αυτή τη στιγμή, δεν «καίγεται» να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», αρκεί να βρει χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμος για το ερχόμενο Μουντιάλ. Έτσι, στην Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε δίλημμα για τον αν θα τον πουλήσουν ή αν θα τον δώσουν δανεικό.

Η περίπτωση που μοιάζει να είναι πιο προχωρημένη είναι αυτή του Αρντά Τουράν. Ο Τούρκος διεθνής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βαλβέρδε και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, με την Γαλατασαράι να έχει εκδηλώσει το πιο «θερμό» ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ