Ο Βινίσιους αποκάλυψε στον δικαστή τους δύο λόγους για τους οποίους δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις

Ο Βινίσιους αποκάλυψε στον δικαστή τους δύο λόγους για τους οποίους δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις

Σε ένα μονόλεπτο βίντεο που ανέβασε η El Mundo, ο Βινίσιους μιλάει ενώπιον του Δικαστηρίου για το παιχνίδι με την Μαγιόρκα όπου ο κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση, ενώ αποκάλυψε και τους δύο λόγους που γίνεται αυτό.

Ο Βινίσιους κλήθηκε να δηλώσει ηλεκτρονικά ενώπιον των δικαστικών οργάνων, όλα όσα έγινα στις 5 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στην Μαγιόρκα απέναντι στην τοπική ομάδα για την La Liga. Σε αυτόν ο Βραζιλιάνος κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από την κερκίδα.

Σε ένα μονόλεπτο βίντεο που δημοσίευσε η Εl Mundo, διακρίνεται ο Βινίσιους να μιλάει ενώπιον του Ανακριτικού Δικαστηρίου νούμερο 3 της Πάλμα Ντε Μαγιόρκα και σε ερώτηση για τον αν οι επιθέσει πιστεύει ότι γίνονται επειδή είναι μαύρος ή επειδή είναι καλός παίκτης ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ένα από τα δύο. Ακολουθεί ο διάλογος:

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Βούκσεβιτς μπορεί να γίνει το κλειδί του καλοκαιριού στο λιμάνι

Ανακριτής: Πιστεύεις ότι αυτές οι επιθέσεις γίνονται σε εσένα επειδή είσαι σημαντικός παίκτης ή απλώς επειδή είσαι μαύρος;

Βινίσιους: Και για τους δύο λόγους

Ανακριτής: Και για τους δύο λόγους;

Βινίσιους: Ναι

Στην συνέχεια ο δικαστής ρώτησε τον Βινίσιους αν οι αναφορές στους πιθήκους θα μπορούσαν να κατανοηθούν με άλλο τρόπο, αλλά η απάντηση του Βραζιλιάνου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κατηγορηματική.

«Αυτό θα είναι για τους λευκούς ανθρώπους, όχι για τους μαύρους», εννοώντας πως προφανώς οι ήχοι είχαν να κάνουν καθαρά με θέμα φυλετικής διαφοράς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ