Γκάρεθ Μπέιλ : Ο Ουαλός ασθενής

Γκάρεθ Μπέιλ : Ο Ουαλός ασθενής

Αν η θητεία του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ταινία θα είχε πολύ... πόνο. To 10.gr βάζει ρόμπα... γιατρού και προσπαθεί ν΄αναλύσει την περίπτωση του Ουαλού (ασθενή). 

Ήταν 1996 όταν στις κινηματογραφικές αίθουσες βγήκε η ταινία «Άγγλος ασθενής» με πρωταγωνιστές τους Ρέιφ Φάινς και Ζιλιέτ Μπινος.

Η εν λόγω ταινία είχε να κάνει με τον έρωτα μιας Καναδέζας νοσοκόμας που περιποιείται έναν τραυματία που πάσχει από αμνησία και που είχε στο παρελθόν μια τραγική ερωτική ιστορία. Αποτέλεσμα; 9 βραβεία Όσκαρ.

Έντεκα χρόνια μετά βλέπουμε στις ισπανικές, κινηματογραφικές αίθουσες την ιστορία ενός Ουαλού ποδοσφαιριστή που μπορεί να μην ταλαιπωρείται από κάποιον έρωτα, αλλά, υποφέρει από το ίδιο του το κορμί.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γκάρεθ Μπέιλ σε σκηνοθεσία Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τελευταίο (μέχρι το επόμενο) «κρακ» 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μόλις είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που ο Ουαλός φορ έκανε μία τυπική άσκηση ακούστηκε το γνωστό «κρακ». Αποτέλεσμα;  Ινώδη ρήξη στον αριστερό του προσαγωγό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών μπορεί να μείνει εκτός από δύο μέχρι έξι εβδομάδες.

Έτσι, δεν αποκλείεται να μείνει στα «πιτς» μέχρι τις αρχές του 2018, μέχρι και πάλι να γίνει καλά και να πατήσει αγωνιστικό χώρο και να τραυματιστεί εκ νέου.

Πιο εύθραυστος και από κρύσταλλο Βοημίας!

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως από το καλοκαίρι του 2013 που η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μπέιλ τον βλέπει περισσότερο στα ιατρεία για αποθεραπεία, παρά στους αγωνιστικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Τότεναμ από τα συνολικά 250 παιχνίδια ο Ουαλός έχει αγωνιστεί μόλις στα 91! Ποσοστό που φτάνει το 36,4%.

Φωτογραφία του χρήστη Sportsking.gr.

Όπου και να τον πιάσεις… τραυματίζεται! 

Δεν είναι πρώτη φορά που στη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να δουν τον Μπέιλ ν’ αναρρώνει από κάποιον τραυματισμό του. Αντιθέτως. Είναι μία συνηθισμένη εικόνα, αφού ο Βρετανός επιθετικός από τότε που πήγε στη «βασίλισσα» έχει τραυματιστεί 17 φορές!

Το πιο μεγάλο πρόβλημα για τον Ουαλό είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί που τον έχουν στείλει… αδιάβαστο έξι φορές!

Ο Μπέιλ εκτός από εκεί πονάει τόσο στους αστραγάλους του (έχει τραυματιστεί δύο φορές), όσο και στα γόνατα (έχει βγει δύο φορές «off» εξαιτίας πόνων σε αυτά τα σημεία).

Που ‘ναι οι κούρσες, ωραίες κούρσες…

Η απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ από τα γήπεδα μας έχει στερήσει εκτός από τα πανέμορφα γκολ του και μερικές απίθανες κούρσες που μας είχε χαρίσει κατά το παρελθόν ο Ουαλός φορ.

https://www.youtube.com/watch?v=Cvt8GJoVzZk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ