Γκουντογκάν: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα – Όνειρο που είμαι εδώ» (vid)

Γκουντογκάν: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα – Όνειρο που είμαι εδώ» (vid)

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τον Γερμανό μέσο να μιλά για το όνειρό του να βρεθεί στους «Μπλαουγκράνα», τον Τσάβι και τον Πεπ.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αποφάσισε να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε τα πάντα και να ζήσει μία νέα εμπειρία στην καριέρα του, κάνοντας ένα όνειρο του, πραγματικότητα με τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Η ανακοίνωσή του από τον καταλανικό σύλλογο έγινε τον Ιούνιο και τη Δευτέρα (17/7) θα πραγματοποιηθεί η επίσημή παρουσίασή του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρόταση για Μπάμπιτς και οι σύμμαχοι

Ο Γκουντογκάν μίλησε αποκλειστικά στο κανάλι της Μπαρτσελόνα στο Youtube, για το όνειρό του, τον Πεπ, τον Τσάβι, τους στόχους του για την ομάδα, αλλά και πως ο ίδιος θα μπορέσει να την βοηθήσει.

Αναλυτικά ο Γκουντογκάν δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα και είμαι μαζί σας. Ανυπομονώ πραγματικά για μια σπουδαία σεζόν και το πρώτο παιχνίδι.

Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να βρίσκομαι εδώ. Θυμάμαι απ’ όταν ήμουν παιδί ότι έβλεπα την Μπαρτσελόνα του Ράικαρντ και του Πεπ. Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα και τους παρακολουθούσα πάντα, κάθε σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Περιμένω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα με πολύ νεαρούς παίκτες και νομίζω ότι με την εμπειρία μου μπορώ να τους βοηθήσω να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο. Η βάση υπάρχει, οι δυνατότητες υπάρχουν, οπότε μένει μόνο να το αποδείξω αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό ήρθα και γι’ αυτό θα προσπαθήσω και θα βάλω τα δυνατά μου για να μπορέσω να το απολαύσω.

Όπως είπα, νομίζω ότι μπορώ να φέρω μεγάλη εμπειρία, αλλά προφανώς υπάρχει μεγάλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα. Μπορώ να προσαρμοστώ σε διαφορετικούς ρόλους: να παίζω πιο αμυντικά και πιο επιθετικά.

Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να έχει την μπάλα, κάτι που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν είσαι παίκτης της Μπαρτσελόνα, λόγω του στιλ παιχνιδιού της. Και εκτός αυτού, πάντα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί τελικά σαν μονάδες ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα.

Σημαίνει πολλά για μένα ότι θα έχω προπονητή τον Τσάβι, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα για να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι ως παίκτης.

Μίλησα μαζί του αρκετές φορές πριν υπογράψω και νομίζω ότι σκεφτήκαμε το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήταν παίκτης και εγώ όπως είμαι τώρα. Νομίζω ότι ο τρόπος σκέψης μας και οι χαρακτήρες μας είναι παρόμοιοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ