Ζιντάν: «Δεν έχω ζητήσει τον Νεϊμάρ»

Ζιντάν: «Δεν έχω ζητήσει τον Νεϊμάρ»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε εισηγήθηκε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και επισήμανε ότι ο ίδιος και οι παίκτες έχουν επικεντρωθεί στον τελικό του Champions League.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τη γαλλική ομάδα να χρυσοπληρώνει την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν περνάει καλά στο Παρίσι και σκέφτεται την αποχώρησή του. Οι Ισπανοί μάλιστα αναφέρουν ότι για την απόκτησή του ενδιαφέρεται η Ρεάλ, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει την Παρί για τον φέρει στη Μαδρίτη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τον Λατινοαμερικάνο άσο, με τον προπονητής της «βασίλισσας» να ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε εισηγήθηκε την απόκτηση του Νεϊμάρ. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν η Ρεάλ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και επισήμανε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του έχουν επικεντρωθεί στον τελικό του Champions League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Αυτό που με απασχολεί είναι τα παιχνίδια που απομένουν. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Μετά τον τελικό θα μιλήσω με τη διοίκηση, θα υπάρξουν αλλαγές. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να μην ταιριάζει ο Νεϊμάρ με τον Ρονάλντο, αλλά δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Κάποτε έλεγαν το ίδιο για εμένα και τον Τζοργκαέφ. Δεν ξέρω αν ο σύλλογος μιλάει με τον Νεϊμάρ. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι μιλάει καθώς άπαντες είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσει η σεζόν. Εγώ δεν έχω ζητήσει τον Νεϊμάρ, διότι δεν είναι ένα θέμα στο οποίο ανακατεύομαι. Σκέφτομαι μόνο το υπόλοιπο της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ