Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Μπαρτσελόνα!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα έστειλε δικούς της ανθρώπους στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ώστε να "τσεκάρουν από κοντά δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο Ρεάλ- Τότεναμ.

Μεγάλη ζήτηση φαίνεται πως έχει τις τελευταίες εβδομάδες ο Χάρι Κέιν. Λογικό και επόμενο εδώ που τα λέμε. Ο Άγγλος φορ δεν έχει σταματήσει να σκοράρει το 2017, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να τον καλοβλέπουν.

Μία από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ οι «μπλαουγκράνα» έστειλαν σκάουτερ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τότεναμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να τον «τσεκάρουν» και από κοντά.

Τους θέλει όλους η Μπαρτσελόνα!

Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν θα μείνουν εκεί. Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει ενδιαφέρον και για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός μέσος της Τότεναμ τα κάνει όλα και… συμφέρει και έτσι η μετοχή του έχει χτυπήσει απανωτά limit up.

Άλλωστε η «Μπάρτσα» θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία της γραμμή μιας και τα τελευταία χρόνια έχει δει την ποιότητά της στο συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου να πέφτει κατακόρυφα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ