Βινίσιους: «Είδωλό μου ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Βινίσιους: «Είδωλό μου ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ και ο Ροντρίγκο μίλησαν για τις αλλαγές των αριθμών στις φανέλες του και δήλωσαν ποιοι ήταν οι λόγοι που τους επέλεξαν.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ και ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης άλλαξαν τους αριθμούς στις φανέλες τους, καθώς μετά τις αποχωρήσεις των Καρίμ Μπενζεμά, Μάρκο Ασένσιο και Εντέν Αζάρ, έμειναν ελεύθεροι οι αριθμοί «7» και «11».

Οι δύο βραζιλιάνοι υπέγραψαν με την «Βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2018 και έχουν γίνει αχώριστοι πλέον, εντός και εκτός γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Ανω-κάτω η Σερβία για Μίροτιτς: Σφοδρή επίθεση Βουγιόσεβιτς στον Πατριάρχη και αναφορές για διχόνοια!

Αμφότεροι θέλησαν να πάρουν αριθμούς που σημαίνουν πολλά για εκείνους, με τον Βινίσιους να παίρνει το «7» λόγω του Ρονάλντο και ο Ροντρίγκο το «11» λόγω του θρύλου της Ρεάλ, Πάκο Χέντο.

Αρχικά ο Βινίσιους είπε: «Είμαι πολύ ευγνώμων που φοράω αυτή τη φανέλα που έχουν φορέσει πολλοί άλλοι σπουδαίοι παίκτες», ενώ αποκάλυψε πως «Εμπνέομαι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του και σημάδεψε μια εποχή στον σύλλογο. Είναι ένα είδωλο για μένα».

Από την πλευρά του ο Ροντίγκο είπε: «Σημαίνει πολλά για μένα. Είναι ένας αριθμός που μου άρεσε από παιδί». Και εξήγησε γιατί επέλεξε το «11» του Πάκο Χέντο: «Κέρδισε έξι Champions League και θα ήταν τιμή να μπορέσω να μείνω κοντά σε αυτό το επίτευγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ