Μίλησε για Εμπαπέ και Μέσι ο Λαπόρτα

Μίλησε για Εμπαπέ και Μέσι ο Λαπόρτα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα μίλησε σε συνέντευξη του στο ESPN για τον Μέσι και το θέμα του Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο σημαντική την ομάδα παρά το πρόσωπο χαρακτήρισε ο Ζοάν Λαπόρτα αναφορικά με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ταυτόχρονα μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μέσι στο μέλλον, λέγοντας πως η πόρτα της Μπαρτσελόνα είναι οποτεδήποτε ανοιχτή για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

«Στα χαρτιά, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που κάνει τη διαφορά. Το να τον έχεις μπροστά σου περιπλέκει το παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Για μένα, οι παίκτες της Μπάρτσα είναι οι καλύτεροι. Μια ομάδα αποτελείται από έντεκα παίκτες και η προτεραιότητα πρέπει πάντα να είναι η ομάδα και όχι τα άτομο. Θα ανησυχούσα αν η ομάδα μπροστά μας ήταν πιο δυνατή από τη δική μου. Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερο».

Διαβάστε επίσης: Ο Ρονάλντο κατάβρεξε κάμεραμαν ζητώντας του να φύγει (vid)

«Η Μπάρτσα θα είναι πάντα το σπίτι του και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στον χρόνο του. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το τι θέλει και τις περιστάσεις, αλλά ο Μέσι ξέρει ήδη ότι η Μπάρτσα θα είναι πάντα το σπίτι του. Έτσι έχει ήταν πάντα με τους σπουδαίους παίκτες που είχε ο σύλλογος σε όλη την ιστορία. Αποφάσισε να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, τον σεβόμαστε. Λόγω των συνθηκών που μας είπε, ήταν το καλύτερο για αυτόν και μπορεί επίσης να προσφέρει πολλά στην Ίντερ Μαϊάμι και στο ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε χαρούμενοι αν ο Μέσι είναι χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ