Ο Τσάβι σήμανε το τέλος του Ντεμπελέ

Ο Τσάβι σήμανε το τέλος του Ντεμπελέ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι, αποκάλυψε τι του είπε ο Ουσμάν Ντεμπελέ για το μέλλον του, το οποίο δίνει οριστικά διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό επιβεβαίωσε και σήμερα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος αποκάλυψε το τι του είπε ο Γάλλος εν όψει της μεταγραφής του.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός προπονητής είπε πως η απόφαση του παίκτη του έχει παρθεί και με την πρόταση που του έχει κάνει η Παρί δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

«Ο Ουσμάν Ντεμπελέ μας είπε ότι θέλει να φύγει και να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν μπορούμε να την ανταγωνιστούμε. Η πρόταση της Παρί είναι τεράστια και έξω από τα όρια της αγοράς. Μίλησε στον Λουίς Ενρίκε και τον Αλ Κελαϊφι», είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι, ο οποίος σήμανε το τέλος του Γάλλου από την Καταλονία.

Ενώ πρόσθεσε «Τον ρώτησα ποιος ήταν ο κύριος λόγος πίσω από την επιλογή του να πάει στην Παρί. Ήταν χαρούμενος εδώ. Δεν απάντησε με καθαρό τρόπο. Πιθανώς να είναι προσωπικός λόγος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ