Άρης: Ποιότητα, σοβαρότητα και «καθαρό» μυαλό

Άρης: Ποιότητα, σοβαρότητα και «καθαρό» μυαλό

Οι κιτρινόμαυροι είναι καλύτεροι από την Αραράτ, δεν θα πρέπει, όμως, σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουν την ομάδα από την Αρμενία, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα (2/8) την προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα με την Αραράτ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, μετά το 1-1 στην Αρμενία, οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, όπου περιμένει η Ντιναμό Κιέβου, όμως, για να ενδιαφέρει αυτό τον Άρη, θα πρέπει πρώτα να κάνει το καθήκον του απέναντι στην ομάδα από την Αρμενία. Η αλήθεια είναι ότι το να προκριθεί, θεωρείται αυτονόητο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε Πορόζο – Στην Ελλάδα ο διεθνής στόπερ από το Εκουαδόρ (vids)

Αυτό, όμως, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περάσει στα αποδυτήρια, ότι δηλαδή, φτάνει η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους για να πετύχει ο Άρης τον στόχο του. Θα πρέπει η ποιότητα, να συνοδεύεται και από σοβαρότητα αλλά και «καθαρό» μυαλό. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το περάσει ο προπονητής στην ομάδα.

Η άσχημη εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, στην Αρμενία, έχει προκαλέσει προβληματισμό. Η ομάδα έχει την ευκαιρία να αλλάξει το κλίμα με την εμφάνιση της στην αυριανή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και να δείξει ότι έχει «σφυγμό» ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Εκεί όπου ο βαθμός δυσκολίας, φυσικά, είναι πολύ μεγαλύτερος. Έχει, όμως, χρόνο ο Άρης να ασχοληθεί με τη συνέχεια του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, μετά τη λήξη του αγώνα. Μέχρι τότε, το μοναδικό πράγμα που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό προπονητή και παικτών είναι η Αραράτ.

Το πιθανότερο, είναι, ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει μια ομάδα, που θα έρθει να παίξει μαζική άμυνα στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα προσπαθήσει να τον «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει.

Απέναντι στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενούμενων, ο Άρης θα πρέπει να είναι σοβαρός, πειθαρχημένος και να βρει τρόπο να διασπάσει τη μαζική άμυνα που θα συναντήσει. Γιατί την ποιότητα την έχει στο ρόστερ του.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, με την είσοδο του Μορόν στην ενδεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Γκρέι, να παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αφού κάναμε και αναφορά στην ποιότητα και στον ρόλο που θα παίξει στην έκβαση του αγώνα, ο Ισπανός φορ έδειξε πολύ καλά στοιχεία το διάστημα που αγωνίστηκε στην Αρμενία και άφησε υποσχέσεις.

Η αυριανή (3/8) αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει – και θα είναι – διαφορετική από το πρώτο παιχνίδι. Με τους οπαδούς του Άρη να μπαίνουν και αυτοί στην εξίσωση, στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Με τον οργανισμό του Άρη, ενωμένο, να έχει έναν και μοναδικό στόχο. Την πρόκριση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ