Ατλέτικο Μαδρίτης: Συνεχίζει στους «ροχιμπλάνκος» ο Μοράτα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Συνεχίζει στους «ροχιμπλάνκος» ο Μοράτα

Όπως όλα δείχνουν, ο Άλβαρο Μοράτα θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για τουλάχιστον ακόμη τρεις σεζόν, μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Με τον Ζοάο Φέλιξ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Αλβάρο Μοράτα όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ροχιμπλάνκος.

Το ισχύον συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού με τους «ροχιμπλάνκος» λήγει σε ένα χρόνο (καλοκαίρι του 2024), ωστόσο μετά απο συζήτηση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να ανανεώση για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη, εως και το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Ο Ελ Κααμπί, ο Αγκιμπού και το… παράθυρο

Ο Μοράτα έγινε επίσημα μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρ του 2020 (είχε αγωνιστεί ως δανεικός τη σεζόν 2018/19), έναντι 35 εκατομμρίων ευρώ από την Τσέλσι. Με εξαίρεση τη σεζόν 2020/21 που δόθηκε δανεικός στη Γιουβέντους, μετράει 106 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ατλέτικο, με 37 γκολ και 9 ασίστ.

Αξιοσημείωτο είναι πως εκτός της Ατλέτικο, με τους υπόλοιπους συλλόγους που έχει αγωνιστεί (Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Τσέλσι) έχει κατακτήσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο. Με την θητεία του να παίρνει παράταση ίσως τα επόμενα χρόνια, ο έμπειρος επιθετικός καταφέρει να σηκώσει κάποιο τρόπαιο με τον σύλλογο, στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ