Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Ο Ελ Κααμπί, ο Αγκιμπού και το… παράθυρο

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Ο Ελ Κααμπί, ο Αγκιμπού και το… παράθυρο

Η UEFA γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα δύο ματς με την Γκενκ. Μέσα όλες οι μεταγραφές, η αλλαγή του Αγκιμπού και το... παράθυρο.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με το πρώτο ματς να διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη (10/8, 22:00) στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στο Βέλγιο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ την περασμένη Παρασκευή δήλωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τα δυο ματς με τους Βέλγους, με την UEFA μάλιστα να γνωστοποιεί τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός.

Μέσα στη λίστα του προπονητή των Πειραιωτών βρίσκονται 25 παίκτες μεταξύ των οποίων και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Φρέιρε, Κίνι, Πορόζο, Αλεξανδρόπουλος και Ιμπόρα. Παράλληλα, στη λίστα αναμένεται να μπει και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος ανακοινώθηκε την Κυριακή (6/8), ενώ σίγουρα θα βγει ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έφυγε δανεικός στον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη μίας αλλαγής στη λίστα που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός, αφού αν αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής μέσα στα επόμενα 24ωρα τότε αναμένεται να μείνει εκτός είτε ο Μπαγκαλιάνης, είτε ο Μαυρουδής (που είναι και το πιθανότερο σενάριο). Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέσιμος μέσω της λίστας Β είναι και ο Ανδρέας Ντόη.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης

Αμυντικοί: Ραμόν, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Μπα, Πορόσο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος

Mέσοι: Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χουάνγκ, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Αγκιμπού, Μαυρουδής

Eπιθετικοί: Φορτούνης, Eλ Αραμπί, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ