Βρήκε άμεσα στον αντικαταστάτη του Κουρτουά η Ρεάλ

Βρήκε άμεσα στον αντικαταστάτη του Κουρτουά η Ρεάλ

Ο Κουρτουά έπαθε ρήξη χιαστών και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, με τη Ρεάλ να κινείται άμεσα για τον αντικαταστάτη του άτυχου Βέλγου τερματοφύλακα.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Τιμπό Κουρτουά ο οποίος αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Η Ρεάλ όπως ήταν αναμενόμενο, ήδη κινείται για τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Βέλγου τερματοφύλακα και ήδη έχει καταλήξει.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Βαλένθια, τον Γεωργιανό Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι. Αποκτήθηκε από τη Δυναμό Τιφλίδας το 2021 και μετράει ήδη 63 συμμετοχές με τις Νυχτερίδες σε La Liga και Copa del Rey, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Οι 48 ώρες που θα κρίνουν τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τόσα είναι και τα χρήματα που αναμένεται να δαπανήσει η Ρεάλ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα για να κάνει δικό της τον ύψους 1,97μ διεθνή με τη Γεωργία (9 συμμ) τερματοφύλακα, ο οποίος είναι μια προσθήκη με εξαιρετική προοπτική ακόμα και όταν επιστρέψει ο Κουρτουά, αφού είναι μόλις 22 χρονών. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τον έντονο τσακωμό που είχε με τον Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ την περσινή σεζόν, όπως και τις καλύτερες στιγμές του στη σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ