Αποκάλυψη: Με τρελά λεφτά στην Ινδία ο Χατζηισαΐας, στη Σίβασπορ ο Πούγγουρας

Αποκάλυψη: Με τρελά λεφτά στην Ινδία ο Χατζηισαΐας, στη Σίβασπορ ο Πούγγουρας

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της Ινδίας με «χρυσό» συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας κλείνει στη Σίβασπορ...

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αναμένεται να γίνει κάτοικος Ινδίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, έχει συμφωνήσει με σύλλογο από το ινδικό πρωτάθλημα και μάλιστα με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο μέσα στο καλοκαίρι και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποδέχτηκε πρόταση από σύλλογο της Ινδίας που θα του αποφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 550.000 € τον χρόνο.

Μάλιστα, η μεταγραφή είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, που ο πρώην στόπερ της ομάδας του Περιστερίου αναμένεται να περάσει άμεσα από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Χατζηισαΐα είχε ακουστεί και για τη Σίβασπορ, όμως η τούρκικη ομάδα έχει βάλει άλλον Έλληνα κεντρικό αμυντικό στο… μάτι και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr, είναι θέμα χρόνου να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Σίβασπορ για τα επόμενα δύο χρόνια και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 250.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο 27χρονος, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε σε 11 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ