Ποιος είδε τον Τσάβι και δεν τον φοβήθηκε μετά την γκέλα στη Μαδρίτη:  «Ντροπή για τη Λίγκα!»

Ποιος είδε τον Τσάβι και δεν τον φοβήθηκε μετά την γκέλα στη Μαδρίτη: «Ντροπή για τη Λίγκα!»

Εξαλλος ο Τσάβι μετά το 0-0 της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε.

Η Μπαρτσελόνα… σκόνταψε στην πρεμιέρα της στην εφετινή La Liga και ο Τσάβι ήταν έξω φρενών μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα (0-0) με τη Χετάφε.

Ο 43χρονος τεχνικός των Καταλανών ξέσπασε για την αποβολή του από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ τα… έχωσε και στη Λίγκα.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με νόημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Σλούκα…

«Είπα στον διαιτητή ότι επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι της Χετάφε και γι’ αυτό με απέβαλε. Η αποβολή μου δεν έχει σημασία, αλλά έχει σημασία το τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζαμε να κερδίσουμε και ήταν κρίμα που δεν νικήσαμε. Η ευθύνη γι’ αυτό είναι του διαιτητή», είπε ο Τσάβι.

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί είναι μία ξεκάθαρη αδικία. Αν αυτό είναι το προϊόν της La Liga είναι απόλυτη ντροπή, είμαι πολύ θυμωμένος», πρόσθεσε αναφερόμενος στον χρόνο των καθυστερήσεων που θεωρεί πως ήταν ελάχιστος, ενώ για την αποβολή του Ραφίνια σχολίασε: «Έγιναν πολλά πράγματα πριν την αποβολή του. Ο διαιτητής επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Χετάφε».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του γιατί καταλογίστηκε χέρι στον Πέδρι. «Είναι ξεκάθαρη αδικία για εμάς. Δεν υπάρχει πουθενά χέρι του Πέδρι, μας είπαν ότι αν δεν είναι ξεκάθαρο χέρι δεν θα σφυρίζουν την παράβαση, το χέρι του Πέδρι είναι μια εφεύρεση του διαιτητή, είμαι πολύ απογοητευμένος», είπε ο Τσάβι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ