Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-0: Μπλόκο με το… καλημέρα για τους Καταλανούς

Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-0: Μπλόκο με το… καλημέρα για τους Καταλανούς

Σε ένα παιχνίδι όπου οι κάρτες ήταν περισσότερες από τις ευκαιρίες, η Χετάφε κράτησε στο μηδέν την Μπαρτσελόνα (0-0) στην πρεμιέρα της La Liga.

Με γκέλα έκανε ποδαρικό η Μπαρτσελόνα στο νέο πρωτάθλημα καθώς για την πρεμιέρα της La Liga έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Χετάφε. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έχoυν να πάρουν διπλό στο «Αλφόνσο Πέρεθ» οι Καταλανοί που σε τέσσερα ματς έκτοτε δεν έχουν καταφέρει ούτε να σκοράρουν.

Το ματς είχε πολύ ξύλο, αμέτρητες κίτρινες, δύο κόκκινες και μία αμφισβητούμενη φάση στις καθυστερήσεις η οποία θα σηκώσει πολλή κουβέντα. Λίγες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, με την Μπάρτσα να παίζει στο μισό γήπεδο την αντίπαλό της, αλλά να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή εξέλιξη με τον Ορτέγκα για τον Ολυμπιακό – Βρέθηκε λύση στη Βελέζ, νέα πίεση από τον παίκτη

Η ομάδα του Τσάβι ήταν η μόνη που απειλούσε στο πρώτο μέρος όπου οι παίκτες της Χετάφε, με πρωταγωνιστή τον Σουάρεθ έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να σπάσουν τα νεύρα στους φιλοξενούμενους. Στο 36′ και μετά από προσπάθεια του Ραφίνια η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι, με τον Βραζιλιάνο να αποβάλλεται πέντε λεπτά αργότερα καθώς έχασε την ψυχραιμία του και έριξε αγκωνιά στον Σουάρεθ.

Στο 58′ αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάτα και στο 62′ ο Λεβαντόφσκι άγγιξε το γκολ, αλλά ο Σουάρεθ έδιωξε μπροστά από τη γραμμή. Αμπντέ και Φατί είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά και στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η φάση που θα συζητηθεί.

Ο Αραούχο ανατράπηκε στην περιοχή, ο διαιτητής κλήθηκε να δει τη φάση και έδωσε τελικά χέρι στη διεκδίκηση της μπάλας από τον Γκάβι, αν και από τα ριπλέι δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο ότι ο νεαρός άσος βρήκε όντως την μπάλα με το χέρι. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Μπάρτσα να χάνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 25 λεπτά καθυστερήσεις και στα δύο ημίχρονα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Μπαρτσελόνα αποβλήθηκε στο δεύτερο μέρος και ο Τσάβι για διαμαρτυρίες.

Χετάφε: Σορία, Σουάρεθ, Ντζενέ, Μίτροβιτς (46’ Πόρτου), Ντουάρτε, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Αλενιά (63’ Λοσάνο), Μάτα, Μαξίμοβιτς, Λατάσα (63’ Μαγιοράλ).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κρίστενσεν (46’ Αμπντέ), Μπαλντέ, Κουντέ, Ρομέου (76’ Γιαμάλ), Αραούχο, Γκιντογκάν (77’ Γκάβι), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (78’ Φάτι), Ραφίνια, Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ