Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο αριστερό γόνατο ο Κουρτουά

Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο αριστερό γόνατο ο Κουρτουά

Ο Τιμπό Κουρτουά υποβλήθηκε σήμερα (17/8) σε «επιτυχή» χειρουργική επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, υποβλήθηκε σήμερα (17/8) σε «επιτυχή» χειρουργική επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος.

Ο Βέλγος διεθνής «χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο από τον Δρ. Μανουέλ Λέγες», ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωση η Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο ‘Εσε! (vids)

Οι Μαδριλένοι πρόσθεσαν ότι «θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του τις επόμενες ημέρες», χωρίς να διευκρινίσουν τη διάρκεια που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, η οποία μπορεί να είναι μεταξύ οκτώ και εννέα μηνών ή σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν.

Ο Κουρτουά τραυματίστηκε πριν από μια εβδομάδα στην προπόνηση και η μακροχρόνια απουσία του οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τον Κέπα, που παρουσιάστηκε την Τρίτη ως δανεικός για μια σεζόν από την Τσέλσι.

Μετά τον Βέλγο τερματοφύλακα, σύντομα θα υποβληθεί σε επέμβαση και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Έντερ Μιλιτάο, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στον πρόσθιο χιαστό το Σάββατο στον πρώτο αγώνα της La Liga με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-0).

Ο νεαρός μέσος Αρντά Γκιουλέρ υποβλήθηκε επίσης με επιτυχία τη Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό του μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση με δύο μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ