Ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν – Πρώτος στόχος ο Κανσέλο

Ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν – Πρώτος στόχος ο Κανσέλο

Μπαρτσελόνα και Τερ Στέγκεν βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού τερματοφύλακα, ενώ ο πρώτος στόχο για την θέση του δεξιού μπακ παραμένει ο Ζοάο Κανσέλο.

Πολύ κοντά στην αναπροσαρμογή και την επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται Μπαρτσελόνα και Μαρκ Αντρε Τερ Στέγκεν.

Ο καταλανικός σύλλογος φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Γερμανό τερματοφύλακα ώστε το συμβόλαιο του που κανονικά λήγει το καλοκαίρι του 2025 να δεχθεί ανανέωση μέχρι το 2028.

Η συμφωνία με τον Τερ Στέγκεν αναφέρει πως ο 31χρονος θα δεχθεί μια μείωση στις απολαβές του την επόμενη χρονιά, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Τα λεφτά που θα χάσει ο Γερμανός την επόμενη χρονιά όμως, θα τα πάρει μέσα στις επόμενες σεζόν του συμβολαίου του.

Η συμφωνία αυτή δίνει την δυνατότητα στην Μπαρτσελόνα, εφόσον δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους οικονομικούς όρους της UEFA, να προχωρήσει σε μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα σε απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα.

Σε πρώτο πλάνο ήταν, είναι και θα είναι ο Ζοάο Κανσέλο. Ο Τσάβι έχει δείξει πόσο πολύ τον θέλει, από την στιγμή βέβαια που καθαρός δεξιός μπακ στην ομάδα δεν υπάρχει.

Τα κενά καλύπτουν φιλότιμα μέχρι στιγμής Αραούχο και Κουντέ, όμως και ο ίδιος ο Καταλανός γνωρίζει οτι χρειάζεται παίκτη στη θέση.

Από την στιγμή βέβαια που η Μπάρτσα προσέλαβε τον Ντέκο για την θέση του τεχνικού διευθυντή, η περίπτωση του Κανσέλο γίνεται ακόμη πιο πιθανή λόγω της ίδιας καταγωγής τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες.

Ο παίκτης θέλει Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί το ίδιο, μένει μόνο να μάθουμε εάν επιτευχθεί το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ