«Περίεργη η κατάσταση με Μαξίμοβιτς – Στο κόλπο και η Θέλτα»

«Περίεργη η κατάσταση με Μαξίμοβιτς – Στο κόλπο και η Θέλτα»

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι του εδώ και καιρό τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς αλλά η κατάσταση με τον Σέρβο μέσο είναι περίεργη ενώ στο κόλπο απόκτησής του έχει μπει και η Θέλτα.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή μεταγραφική περίοδο όμως η περίπτωση του Σέρβου μέσου μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πέρα αυτού η Θέλτα είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν με την Χετάφε να είναι αναγκασμένη να διώξει παίκτες λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η ομάδα του Μπορδαλάς ναι μεν δεν έχει πολλές λύσεις στη μεσαία της γραμμή αλλά από την άλλη «πνίγεται» οικονομικά και πρέπει να πουλήσει παίκτες για να πάρει ανάσα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Χετάφε τον χαρακτηρίζει ως «ένα από τα βασικά ατού της ομάδας στην αγορά. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις αναφορικά με το που θα καταλήξει ο Σέρβος ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης: «Κοντα στην απόκτηση του Ελ Αραμπί η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα»

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ με τον Μάρκος Αντόνιο να είναι ένα βήμα πριν από τον δανεισμό του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ