Όρτα: «Νομίζω ότι ο Ράφα Μιρ θα παραμείνει στη Σεβίλλη»

Όρτα: «Νομίζω ότι ο Ράφα Μιρ θα παραμείνει στη Σεβίλλη»

Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα, μίλησε για τον Ράφα Μιρ και τα πλάνα της ομάδας για τον Ισπανό επιθετικό.

Νέες εξελίξεις για το μέλλον του Ράφα Μιρ από την Ισπανία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα, μίλησε στην χθεσινή παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του, Ντόνι Λουκεμπάκιο, μιλώντας παράλληλα και για τον Ισπανό επιθετικό και τις φήμες για το μέλλον του.

Ο Όρτα παραδέχθηκε το έντονο ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον παίκτη που ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, αλλά έκλεισε με μια δική του εκτίμηση.

Πιο συγκεκριμένα ο 44χρονος πιστεύει πως ο Ράφα Μιρ θα παραμείνει στη Σεβίλλη και μετά την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

«Αξιολογούμε εσωτερικά τι μπορεί να γίνει με τον Ράφα. Στη Βαλένθια μεταδίδουν τις διαπραγματεύσεις. Σήμερα είναι επιθετικός της Σεβίλλης και νομίζω ότι θα είναι και στις 2 Σεπτεμβρίου».

Να υπενθυμίσουμε πως για τον 26χρονο επιθετικό έχει ενδιαφερθεί έντονα και ο Ολυμπιακός, με το μέλλον του Ράφα Μιρ να παραμένει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Με τη φανέλα της Σεβίλλης, ο Μιρ έχει κάνει συνολικά 85 εμφανίσεις με 22 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ