Έσε: «Στον Ολυμπιακό με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο»

Έσε: «Στον Ολυμπιακό με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Σαντιάγο Έσε μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και για την υποδοχή που έχει λάβει από τον ερυθρόλευκο οργανισμό.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι για τα play offs του Europa League, με τους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και να επικρατούν με 3-1, κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Σαντιάγο Έσε μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και για την υποδοχή που έχει λάβει από τον ερυθρόλευκο οργανισμό.

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: Ενας μύθος στο αγώνισμα του μήκους (vid)

Για το ντεμπούτο του και τις πρώτες μέρες: «Η πρώτη συμμετοχή μου είναι πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, είμαι ευχαριστημένος, έκανα ό,τι μπορούσα, θα χρειαστώ διάστημα προσαρμογής και ελπίζω να είναι σύντομο».

Τι τον ώθησε για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν ενθουσιασμένος, είναι σημαντικό πράγμα για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι παγκοσμίως γνωστός, είναι ομάδα που παίζει συνέχεια στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι που με συμβούλευαν μού εξήγησαν τι είναι ο Ολυμπιακός. Όταν με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό, τότε αποφάσισα να έρθω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το τι ονειρεύεται: «Θέλω να κερδίσω τίτλους και να αποτελέσω σημαντικό μέρος της ομάδας. Όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω να γίνω σημαντικό μέλος της οικογένειας και να κερδίσω πολλά εδώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ