Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: «Λύτρωσε» ξανά τους «μερένχες» ο Μπέλινγκχαμ

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: «Λύτρωσε» ξανά τους «μερένχες» ο Μπέλινγκχαμ

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ δικαιώνει μέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επιλογής, με τον Άγγλο μέσο να σκοράρει στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Θέλτα και να δίνει τη νίκη με σκορ 1-0 στην ομάδα του.

Το… σόου του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στη La Liga συνεχίζεται, με τον Άγγλο μέσο να «καθαρίζει» σε ακόμα ένα παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα της Θέλτα.

Σε μια αναμέτρηση που όλα πήγαιναν στραβά για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, με τον τραυματισμό του Βινίσιους και το χαμένο πέναλτι του Ροντρίγκο, ο Μπέλινγχαμ δήλωσε ξανά παρών για να δώσει τη νίκη και να φέρει τους «μερένχες» στην κορυφή με το απόλυτο των εννέα βαθμών, την ίδια ώρα που η ομάδα του Βίγκο παραμένει ακόμα δίχως θετικό αποτέλεσμα.

Η Θέλτα ήταν εκείνη που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και σκόραρε με τον Λάρσεν, όμως είδε το VAR να ακυρώνει το τέρμα λόγω επιθετικού φάουλ στη φάση. Τα πράγματα έγιναν ζόρικα για τη Ρεάλ στο 18′ όταν έχασε τον Βινίσους που αποχώρησε τραυματίας από το ματς. Οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένες στιγμές, με το 0-0 όμως να παραμένει στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ είχε την κατοχή, οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες ξανά, όμως το γκολ δεν ερχότανε. Η «βασίλισσα» είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ροντρίγκο στο 68′ να εκτελεί πέναλτι. Ο Βιγιάρ όμως τον σταμάτησε και το 0-0 έμενε. Η Θέλτα τα πήγαινε καλά και θα μπορούσε να πάρει έναν βαθμό, όμως ο Μπέλινγχαμ είχε άλλη άποψη. Ο Άγγλος με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και μια μικρή φάση διαρκείας σκόραρε στο 81′ και έδωσε τη νίκη στη Ρέάλ.

Θέλτα (Ράφα Μπενίτεθ): Βιγιάρ, Μινγκέθα, Στάρφελτ, Αϊντού, Νούνιες, Τσέρβι (45+1΄Σάνστεθ), Ντε Λα Τορέ (81΄Ροντρίγκεζ), Μπελτράν, Μπάμπα, Λάρσεν (77΄Τάπια), Ιάγο Άσπας

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κέπα, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Φραν Γκαρθία (80΄Νάτσο), Τσουαμενί (63΄Μόντριτς), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (63΄Κρόος), Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους (18΄Χοσέλου), Ροντρίγκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ