Προπονητικό καμπ της Βαλένθια στην Αθήνα

Προπονητικό καμπ της Βαλένθια στην Αθήνα

Η Βαλένθια πραγματοποιεί δεύτερο προπονητικό καμπ στην Αθήνα στο διάστημα 17-19 Νοεμβρίου στη Βάρη και έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα

Η Βαλένθια διοργανώνει δεύτερο προπονητικό καμπ στην Αθήνα μετά την επιτυχημένη εκκίνηση του προγράμματος τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μάλιστα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Fous de Foot» στη Βάρη μεταξύ 17-19 Νοεμβρίου. Σκοπός του Elite Program, όπως ονομάζεται είναι είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην Ακαδημία της Βαλένθια με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

GPS SOUTH EAST EUROPE / Valencia CF

Elite Program

2ο Development Camp, 17 – 19 Νοεμβρίου 2017

 Tο ταξίδι με προορισμό το… Mestalla συνεχίζεται! Η Global Premier Soccer South East Europe σε συνεργασία με την Valencia C.F., μετά την επιτυχημένη εκκίνηση του προγράμματος τον περασμένο Σεπτέμβρη, διοργανώνει το 2ο Development Camp από 17-19 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα. Ταλέντα γεννημένα από το 2000 έως το 2007 θα ζήσουν μια σπουδαία ποδοσφαιρική εμπειρία, καθώς θα προπονηθούν, θα αξιολογηθούν και θα ακούσουν ποδοσφαιρικές συμβουλές με στόχο να διεκδικήσουν θέση στη διάσημη Ακαδημία της Valencia  C.F. επί ισπανικού εδάφους.

Το 2ο Development Camp θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Fous de Foot» στη Βάρη υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών της Ακαδημία της Valencia C.F. και της Global Premier Soccer.

Ο προπονητής της διάσημης Ακαδημίας της Valencia C.F., Antonio Navarro, θα δώσει το «παρών» και θα μοιράσει κοινωνικές και ποδοσφαιριστές συμβουλές, ενώ θα μεταδώσει το σύνθημα που κυριαρχεί στα τμήματα υποδομής της ισπανικής ομάδας «εκπαιδεύουμε ανθρώπους- δημιουργούμε ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα, ο Υπεύθυνος Προπονητικής Ανάπτυξης της GPS SEE / Valencia C.F., Alan Nixon, μαζί με τον Μάριο Μπόνιτς και έλληνες προπονητές θα αποτελέσουν το εξειδικευμένο τεχνικό τιμ της GPS Southeast Europe / Valencia C.F. στο 2ο Development Camp.

Για όσα παιδιά λάβουν μέρος για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, το Camp θα λειτουργήσεις σαν «trial» εισαγωγής τους, με τον Υπεύθυνο του recruiting του προγράμματος Γιώργο Τόλια να είναι παρόν σε όλη την διάρκεια του camp.

Το «GPS Southeast Europe / Valencia C.F. Soccer Program»  έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιο ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο πρόγραμμα Elite να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ειδικά σχεδιασμένα Camp υπό το βλέμμα και τις οδηγίες της εξειδικευμένης προπονητικής ομάδας της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην Ακαδημία της Valencia C.F.  με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Με την ολοκλήρωση των Development Camp θα ακολουθούσαν νέες φάσεις που αφορούν το πρόγραμμα:

2η Φάση: Επίλεκτοι Νοτιοανατολικής Ευρώπης – NATIONAL TEAM

Εκείνοι που θα θεωρηθούν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θα κληθούν να σχηματίσουν την Εθνική Ομάδα της χώρας τους, που θα προπονηθεί και θα αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

3η Φάση: SOUTH EAST EUROPE ELITE PROGRAM – INTERNATIONAL TEAM

Επίλεκτη Ομάδα ανά ηλικιακή κατηγορία: 18 παίκτες ανά ομάδα

Ταξίδι στην Ισπανία: Φιλικοί Αγώνες με ακαδημία Valencia CF & GPS Spain εναλλακτικά συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά.

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.30 έως 16.30) στα τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: [email protected]

Web page: http://www.gps-see.eu

Ακολούθησε μας στα Social media: GPS SEE / Valencia CF

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ