Ανακοίνωσε τον Γκρίνγουντ η Χετάφε

Ανακοίνωσε τον Γκρίνγουντ η Χετάφε

Ο Μέισον Γκρίνγουντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία με την φανέλα της Χετάφε ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πρώτο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμού της συντρόφου του.

Η ομάδα που τον έκανε δικό της ως δανεικό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η Χετάφε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο Άγγλος θα πάει στην Ισπανία με τη μορφή δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ.

Μάλιστα η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, παρόλο που δεν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της.

Ο Γκρίνγουντ αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη συνέχεια λόγω της δικαστικής του υπόθεσης και τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του.

Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τον Φεβρουάριο του 2023, κάτι το οποίο δεν έπεισε τον κόσμο και του εργαζόμενους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι απείλησαν με παραιτήσεις εάν ο 21χρονος επέστρεφε στην ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ