Σύνδσεμος οπαδών της Σεβίλλης κατά της μεταγραφής Ράμος: «Είναι έλλειψη σεβασμού προς τις αξίες μας»

Σύνδσεμος οπαδών της Σεβίλλης κατά της μεταγραφής Ράμος: «Είναι έλλειψη σεβασμού προς τις αξίες μας»

Με ανακοίνωση τους, μια μερίδα οπαδών της Σεβίλλης κατακρίνουν την απόφαση της διοίκησης αναφορικά με την μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος.

Ο Σέρχιο Ράμος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη, με τον Ισπανό να επιστρέφει στην Ανδαλουσία μετά από 18 χρόνια, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τόσο την Γαλατάσαραϊ, όσο και τα πολλά λεφτά της Αλ Ιτιχάντ.

Ο κεντρικός αμυντικός είχε δηλώσει πριν από κάποιες μέρες πως αφορά θέμα τιμής για αυτόν το να γυρίσει στη Σεβίλλη, για τον παππού του και τον πατέρα του.

Κάτι τέτοιο δεν σκέφτονται όμως και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας, με μια μερίδα εξ αυτών, τους Biris, να τάσσονται κατά της μεταγραφής με επίσημη ανακοίνωση μάλιστα.

Σε αυτήν αναφέρουν πως η κίνηση αυτή της διοίκησης είναι δείγμα έλλειψης σεβασμού προς τον κόσμο της Σεβίλλης, αναφορικά με την συμπεριφορά του Ράμος προς την ομάδα όλο το διάστημα που έλειπε.

«Είναι η έλλειψη σεβασμού για τις αξίες που μας έχουν κάνει σπουδαίους. Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των χιλιάδων οπαδών της Σεβίλλης που έχουν υποστεί την περιφρόνηση αυτού του παίκτη», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Βέβαια διαβεβαίωσαν πως παρά την αντίθεση του στην μεταγραφή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ούτε αποχής, ούτε εξύβρισης του ίδιου του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων:

«Ως ultra group τηςΣεβίλλης για σχεδόν 50 χρόνια, θέλουμε να εκφράσουμε την απόρριψή μας σε όσους πρότειναν αυτήν την υπογραφή. Δεν μας συγκινεί το μίσος ή η αγανάκτηση, αλλά η αγάπη και η υπερηφάνεια για τον σύλλογο μας, την ιστορία του και τους οπαδούς του.

Πιστεύουμε ότι η απλή πρόταση αυτής της υπογραφής ήδη υπονοούσε έλλειψη σεβασμού για τις αξίες που μας έκαναν σπουδαίους, για τα σύμβολα και τους θρύλους που υπερασπίστηκαν την ασπίδα μας και για τους χιλιάδες οπαδούς της Σεβίλλης που έχουν υποστεί την περιφρόνηση αυτός ο παίκτης στο παρελθόν.

Πιστεύουμε ότι αυτή η υπογραφή ωφελεί τα συμφέροντα των μάνατζερ που ούτε καν κατανοούν τι κάνει τη Σεβίλλη και που προσέχουν μόνο τα προσωπικά ή/και οικονομικά τους συμφέροντα. Δεν είμαστε σαν αυτούς και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της ομάδας αλλά όχι από αυτούς που την «λερώνουν» με τις αποφάσεις τους.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι, σε αντίθεση με ό,τι έχουν δηλώσει πολλοί, από την Biris Norte δεν θα προβούμε σε ενέργειες όπωςπανό, κορεό κλπ ή προσβολές σε κανέναν παίκτη κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ωστόσο, ούτε μπορούμε ούτε πρέπει να δείξουμε υποστήριξη σε οποιαδήποτε πράξη παραβιάζει τις αρχές και την αξιοπρέπεια της Σεβίλλης», ανέφεραν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ