Σιμεόνε: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα»

Σιμεόνε: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα»

Δεν έκρυψε τα λόγια του ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την καταστροφική εμφάνιση και ήττα από την Βαλένθια, τονίζοντας πως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι του στην ομάδα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της την φετινή σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα από την Βαλένθια στο «Μεστάγια» με 3-0.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν φοβήθηκε να πει ο Αργεντινός στην συνέντευξη του μετά το ματς, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση της Ατλέτικο, από τότε που την ανέλαβε ο ίδιος.

Η ομάδα της Μαδρίτης μετράει σε τέσσερις αγωνιστικές 7 βαθμούς

Αναλυτικά όσα είπε: «Η Βαλένθια ήταν ανώτερη και έκανε ότι έπρεπε. Για μας αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Δεν είμαι καθόλου νευριασμένος, ξέρω τους παίκτες που έχω και αποδέχομαι πως κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και πρέπει να τον συγχαρούμε. Κέρδισε τις μονομαχίες, έτρεξε περισσότερο, είχε περισσότερη ένταση, έκανε καλύτερους συνδυασμούς. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί παίζοντας όπως η Βαλένθια, μπορείς να κερδίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ