Μπαρτσελόνα : Παρουσίαση της νέας φανέλας με drone και καταδύσεις (vid)

Μπαρτσελόνα : Παρουσίαση της νέας φανέλας με drone και καταδύσεις (vid)

Η Μπαρτσελόνα επέλεξε έναν εντυπωσιακό τρόπο για την παρουσίαση της νέας της φανέλας, χρησιμοποιώντας drone. Η παρουσίαση έγινε στα κολυμβητήρια της πόλης στο Μονζουίκ.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα παρουσίασε τη φανέλα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αναμφίβολα οι μπλαουγκράνα κέρδισαν τις εντυπώσεις με το πρότζεκτ που παρουασίασαν. Οι ιθύνοντες του καταλανικού συλλόγου χρησιμοποίησαν drone για να παρουσιάσουν τη νέα φανέλα και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε στα κολυμβητήρια της πόλης στην περιοχή του Μονζουίκ.

Η νέα φανέλα της Μπάρτσα έκανε την «εμφάνιση» της στον ουρανό της Βαρκελώνης καθώς ήταν κρέμονταν από το drone και την ίδια στιγμή αθλητές έκαναν καταδύσεις στην πισίνα. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα που έκανε την παρουσίαση ήταν ο Κουτίνιο και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νέα φανέλα των μπλαουγκράνα θα έχει δέκα μπλε και δέκα μπορντό ρίγες, καθώς δέκα δήμους έχει η Βαρκελώνη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η δήμαρχος της πόλης, Άντα Κολάου ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι παίκτες της ισπανικής ομάδας θα φορέσουν τη νέα εμφάνιση στο αυριανό, τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στην Σοσιεδάδ.

Η δεύτερη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα έχει κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα ενώ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για την τρίτη εμφάνιση της Μπάρτσα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ