Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-2: Τρομερή ανατροπή για τους Καταλανούς, άφησε με τη χαρά τον Δουβίκα

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-2: Τρομερή ανατροπή για τους Καταλανούς, άφησε με τη χαρά τον Δουβίκα

Απίθανη ανατροπή για την Μπαρτσελόνα που πέτυχε τρία γκολ σε οκτώ λεπτά μετατρέποντας το 0-2 σε 3-2 επί της Θέλτα. Πίκρα για τον Δουβίκα που σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, αλλά... έμεινε με τη χαρά.

Την ανατροπή της χρονιάς πέτυχε η Μπαρτσελόνα και άφησε… ξερό τον Τάσο Δουβίκα! Η – εξαιρετική για 75 λεπτά – Θέλτα προηγήθηκε με 2-0 στη Βαρκελώνη έχοντας σκόρερ του δεύτερου γκολ της τον Έλληνα φορ, αλλά με τρία γκολ μετά το 80′ η ομάδα του Τσάβι πήρε μία απίθανη νίκη με 3-2 και συνεχίζει το σερί της στο πρωτάθλημα. Πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο για τους «μπλαουγκράνα» που έπιασαν κορυφή μαζί με τη Χιρόνα και περιμένουν το αυριανό ντέρμπι της Μαδρίτης για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί.

Η Θέλτα πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ καθώς στο 17′ ο Ντε Λα Τόρε έστρωσε στον Λάρσεν και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 0-1. Η Μπαρτσελόνα είχε φλύαρη υπεροχή και κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν στην κόντρα, μύριζε γκολ. Ο Φέλιξ έχασε δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 40′ όπου η Θέλτα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Τερ Στέγκεν να λέει αρχικά όχι σε κεφαλιά του Λάρσεν και στη συνέχεια ο Ντε λα Τόρε να αστοχεί ολομόναχος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-68: Ο Θρύλος του Πίτερς και του Μίλου (vids)

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Μπαρτσελόνα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Αραούχο και Γκουντογκάν ενώ στο 70′ ο Τερ Στέγκεν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Δουβίκα. Τελικά στο 76′ ο Έλληνας άσος σκόραρε όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας του, πήρε την κάθετη από τον Άσπας και απέναντι από τον Τερ Στέγκεν έκανε το 0-2. Κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, η Μπαρτσελόνα πήρε μπρος και έφτασε σε μία επική ανατροπή.

Στο 81′ ο Φέλιξ έβγαλε για τον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε από πάνω τον Βιγιάρ για το 1-2 και στο 85′ ο ίδιος έκανε το 2-2 με πλασέ από το πέναλτι ύστερα από γύρισμα του Κανσέλο. Ο Πορτογάλος ήταν και ο λυτρωτής τρία λεπτά μετά όταν ο Γκάβι του έβγαλε μαγική μπαλιά και εκείνος από κοντά έκανε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αλόνσο (46’ Γιαμάλ), Κανσέλο, Κοντέ, Κρίστενσεν (61’ Μπαλντέ), Γκουντογκάν, Ρομέου (46’ Αραούχο), Ντε Γιονγκ (36’ Γκάβι), Τόρες (71’ Ραφίνια), Φέλιξ, Λεβαντόφσκι

Θέλτα: Βιγιάρ, Μινγκέθα, Ουνάι Νούνιεθ, Ρίστιτς, Στάρφελτ, Κάρλος Ντομίνγκεθ, Μπελτράν, Ντε λα Τόρε, Άσπας (80’ Σβένμπεργκ), Μπαμπά, Στραντ Λάρσεν (66’ Δουβίκας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ