«Πλήγμα» για Ολλανδία και Μπαρτσελόνα: Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Ντε Γιονγκ

«Πλήγμα» για Ολλανδία και Μπαρτσελόνα: Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Ντε Γιονγκ

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 5-7 εβδομάδες.

Τουλάχιστον πέντε εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, καθώς ο Ολλανδός μέσος της Μπαρτσελόνα,τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά την διάρκεια της δύσκολης νίκης με 3-2 επί της Θέλτα.

«Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο παίκτης υπέστη βλάβη σε σύνδεσμο της άπω κνημοπερονιαίας στον δεξιό αστράγαλο. Τέθηκε εκτός δράσης και η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την πρόοδό και την αποθεραπεία», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση των Καταλανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού ποδοσφαίρου – Όλα τα δεδομένα για την 15η θέση

«Δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Είναι ψυχικά δυνατός και είναι δύσκολο για τον Φρένκι να ζητήσει να βγει έξω. Ελπίζω ότι θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερος ο τραυματισμός», σχολίασε σχετικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ.

Εάν επιβεβαιωθεί η απουσία του Ντε Γιονγκ για πέντε εβδομάδες, ο έμπειρος άσος θα χάσει το ταξίδι στο Ο’Πόρτο για το Champions League στις 4 Οκτωβρίου και πιθανότατα το Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Οκτωβρίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ