Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-0: Το αυτογκόλ του Ράμος της έδωσε το τρίποντο

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-0: Το αυτογκόλ του Ράμος της έδωσε το τρίποντο

Ένα αυτογκόλ του Ράμος στο 76΄ ήταν αρκετό ώστε η Μπαρτσελόνα να πάρει το τρίποντο κόντρα στην αξιόμαχη Σεβίλλη (1-0). Πολλά τα παράπονα των μπλαουγκράνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Σεβίλλης χάρη στο αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στο 76′ για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Οι μπλαουγκράνα παρά τις προσπάθειες που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με τον Τσάβι να έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Φέλιξ όπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Τα νεύρα συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος, όμως ο Ράμος ήταν ο μοιραίος πρωταγωνιστής καθώς με δικό του αυτογκόλ στο 76′  έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους. Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός προσπάθησε να διώξει την μπάλα, όμως υπολόγισε λάθος και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Η Μπαρτσελόνα με αγώνα παραπάνω βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +1 από την Χιρόνα και στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ραφίνια (37′ Φερμίν), Γκάβι, Γκιντογκάν, Γιαμάλ (82′ Ρομέου), Λεβαντόβσκι, Φέλιξ (71′ Τόρες).

Σεβίλλη: Νίλαντ, Πεδρόσα (82′ Σούσο), Ράμος, Μπαντέ, Χουάνλο (82′ Νάβας), Σο (66′ Φερνάντο), Τζόρνταν, Λαμέλα (75′ Ντίαθ), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Λουκεμπάκιο (75′ Ακούνια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ