Νιούκαστλ: Εκτός για τρεις μήνες ο Χάρβεϊ Μπαρνς

Νιούκαστλ: Εκτός για τρεις μήνες ο Χάρβεϊ Μπαρνς

Πλήγμα για την Νιούκαστλ, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Έντι Χάουι, ο Χάρβεϊ Μπαρνς θα μείνει εκτός δράσης για 3 μήνες εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι.

Η Νιούκαστλ μπορεί να θριάμβευσε την προηγούμενη αγωνιστική φεύγωντας από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το εμφατικό 8-0 υπέρ της, όμως είδε τον Χάρβεϊ Μπαρνς να αποχωρεί στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας τραυματισμού.

Περισσότερο φως στον τραυματισμό του Μπαρνς έριξε ο προπονητής του, Έντι Χάουι, ο οποίος ανέφερε, «Νομίζουμε ότι θα είναι εκτός για περίπου τρεις μήνες. Δεν απαιτείται επέμβαση, κάτι που είναι καλό νέο, αλλά το πόδι του είναι αυτή τη στιγμή σε μπότα» είπε ο Χάουι σε δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι, και συνέχισε: «Είναι ένας τραυματισμός κάτω από το μεγάλο δάχτυλο.

Διαβάστε επίσης: Και τελικά η ΚΕΔ το παραδέχθηκε: Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν λάθος, στο «απόσπασμα» ο Παπαπέτρου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

«Τώρα έχει αρχίσει την αποκατάστασή του και θα πρέπει να ξεκουραστεί, προκειμένου να το αφήσει να αναρρώσει. Στη συνέχεια θα μπορέσουμε να τον «χτίσουμε» ξανά. Είναι ένας ασυνήθιστος τραυματισμός, είμαστε λίγο μπερδεμένοι για το πώς προέκυψε, αλλά είναι απλά ένα από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν κάποιες φορές».

Τα προβλήματα για τον Χάουι δεν σταματούν στον Μπαρνς καθώς ο τεχνικός της Νιούκαστλ δήλωσε ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας για τις τελευταίες τρεις σεζόν, Κάλουμ Γουίλσον, έχει ένα «πολύ μικρό σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο» και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν τον αγώνα με την Μπέρνλι. Το ίδιο θα γίνει πριν το ματς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και με τους Αλεξάντερ Ισάκ και Σβεν Μπότμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ