Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 4-0: Νέο σόου του Μπέλινγκχαμ και πάρτι των Μαδριλένων

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 4-0: Νέο σόου του Μπέλινγκχαμ και πάρτι των Μαδριλένων

Με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να σκοράρει δις, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Οσασούνα με 4-0.

Από πάρτι σε πάρτι το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι… πετάει και με συνοπτικές διαδικασίες, σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους και την Οσασούνα (4-0).

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τον Μιλουτίνοφ και οι σωματοφύλακες

Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις για τους Μαδριλένους, που έπιασαν ξανά κορυφή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στους 24 πόντους πλέον η Ρεάλ, με τη Χιρόνα να ακολουθεί στους 22.

Αλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, που έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα της Οσασούνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των Μόντριτς και Καρβαχάλ, ο Τζουντ έγραψε το 1-0 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Μαδριλένοι έχαναν τη μία φάση πίσω από την άλλη, με τον Αγγλο να δίνει ξανά τη λύση στο 54′: Κοντινό πλασέ ανάμεσα στα πόδια του Σέρχιο Ερέρα και 2-0 η Ρεάλ.

Η βασίλισσα δεν άφηνε το πόδι από το… γκάζι και στο 64′, ο Βινίσιους ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί. Εξι λεπτά αργότερα, βρήκε με υπέροχο τρόπο τον Χοσέλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Ρεάλ.

ΡΕΑΛ: Κέπα, Καρβαχάλ (79’ Βάθεκθ), Μεντί, Ρίντιγκερ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά (66’ Κρόος), Μόντριτς (78’ Μπραΐμ Ντίαθ), Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ (71’ Θεμπάγιος), Βινίσιους (71’ Ροδρίγο), Χοσέλου

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Κρουθ, Πένια (80’ Ραούλ Γκαρσία), Κατένα, Νταβίντ Γκαρσία, Μονκαγιόλα (80’ Ιμπάνιεθ), Τορό, Ορόθ (80’ Μπάρχα), Ρουμπέν Γκαρσία (70’ Αρνάιθ), Αρέσο, Μπούντιμιρ (70’ Άβιλα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ