Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανανεώνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανανεώνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε

Δεν το κουνάει από την Μαδρίτη και την Ατλέτικο ο Ντιέγκο Σιμεόνε αφού μετά από 12 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο είναι έτοιμος να υπογράψει νέα ανανέωση συμβολαίου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποιεί ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν και ο προπονητής της Ντιέγκο Σιμεόνε αναμένεται να υπογράψει νέα επέκταση συνεργασίας με τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται επί 12 συναπτά έτη.

Οι «Ροχιμπλάνκος» μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις την δεδομένη στιγμή και βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή της La Liga έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτυ: Ο Μαρτινέλι το έκανε όπως ο… Αρτέτα

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο εμβληματικός προπονητής του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει νέα επέκταση συνεργασίας με αυτόν και θα ξεπεράσει τα 12 χρόνια  παρουσίας στην Μαδρίτη.

Ο «Τσόλο» έχει κοουτσάρει την Ατλέτικο σε 637 ματς μετρώντας 377 νίκες, 144 ισοπαλίες και 116 ήττες. Επίσης έχει κατακτήσει με την ομάδα δύο πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ και ένα κύπελλο Ισπανίας μαζί με δύο Europa League και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Να σημειωθεί πως έχει φτάσει επίσης δύο φορές σε τελικό Champions League μετρώντας ισάριθμες ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ