Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Βάσκους

Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Βάσκους

Η Σοσιεδάδ νίκησε με 1-0 τη Μαγιόρκα, άφησε πίσω της την ήττα από την Ατλέτικο και έδωσε συνέχεια σε ένα απίθανο σερί κόντρα στους νησιώτες.

Για 10η συνεχόμενη φορά η Σοσιεδάδ πανηγύρισε στην έδρα της το «τρίποντο» επί της Μαγιόρκα, της οποίας επικράτησε με 1-0.

Η «Ρεάλε Αρένα» του Σαν Σεμπαστιάν αποδείχθηκε ξανά «απόρθητο κάστρο» για τους «νησιώτες», που έχουν να φύγουν νικητές από την χώρα των Βάσκων εδώ και 20 χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2003/2004!

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Ο Σαλάχ καθάρισε το ντέρμπι του Λίβερπουλ

Οι γηπεδούχοι με το γκολ του Μπράις Μέντες στο 64′ (πέτυχαν άλλο ένα με τον Ογιαρθάμπαλ στο 67′ που δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR) επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα που είχαν γνωρίσει πριν τη διακοπή από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη (2-1) και, πλέον, θα δουλέψουν απερίσπαστοι για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρεμίρο, Ελουστόνδο (60′ Τραορέ), Θουμπέλδια (71′ Λε Νορμάν), Πατσέκο, Μουνιόθ, Θουμπιμένδι, Μερίνο, Μπράις Μέντες, Ζακάριαν (46′ Μπαρενετσέα), Κάρλος Φερνάντες (60′ Κούμπο), Ογιαρθάμπαλ (84′ Σαντίκ)

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Γκονζάλες, Βαλιέντ, Νάστασιτς, Κοπέτ (70′ Μορλάνες), Λάτο (69′ Χάουμε Κόστα), Σάντσες (74′ Εντιαγέ), Σάμουελ Κόστα, Ντάνι (86′ Γιάμπρες), Μουρίκι, Λαρίν (73′ Πρατς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ