Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 1-0: Ένας 17χρονος «λύτρωσε» τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 1-0: Ένας 17χρονος «λύτρωσε» τους Καταλανούς

Ο 17χρονος, Μαρκ Γκούι, μπήκε στο 79' και ένα λεπτό αργότερα έδωσε τη λύση για την Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 1-0 της Μπιλμπάο, πλησιάζοντας στον έναν βαθμό από την κορυφή μία εβδομάδα πριν το πρώτο Clasico της σεζόν.

Τι ντεμπούτο για τον Μαρκ Γκούι! Τον 17χρονο ποδοσφαιριστή που έριξε ο Τσάβι στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο και με δικό του γκολ οι Καταλανοί επικράτησαν με 1-0 των Βάσκων σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να στραβώνει για τους πρωταθλητές. Στο -1 από Ρεάλ και Χιρόνα πλέον οι «μπλαουγκράνα» που την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τη μισητή αντίπαλο στο πρώτο Clasico της σεζόν.

Μόλις στο 5′ η Μπιλμπάο απείλησε με τον Ι. Γουίλιαμς και στο 10′ η Μπαρτσελόνα έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Φέλιξ κατέληξε στο δοκάρι. Στο 14′ ο Σιμόν έδιωξε εντυπωσιακά ο σουτ του Φερμίν Λόπεθ, ενώ στο 21ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν σταμάτησε τον Ι. Γουίλιαμς όπως έκανε και στο φινάλε του ημιχρόνου σε προσπάθειες των Νίκο και Ινιάκι Γουίλιαμς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1: Οσο παίχτηκε ποδόσφαιρο μέχρι να φύγει ο Παναθηναϊκός…

Στο 58′ η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Φέλιξ και Φερμίν Λόπεθ ενώ στο 64′ το σουτ του Γιαμάλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η «λύτρωση» ήρθε τελικά στο 80′ για την Μπάρτσα όταν ο Φέλιξ βρήκε τον Γκούι με ωραία κάθετη και ο 17χρονος άσος, που είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ(79’ Μ. Αλόνσο), Κρίστενσεν(60’ Αραούχο), Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Ρομέου(60’ Γιαμάλ), Γκιντογκάν, Γκάβι, Φερμίν Λόπεθ(79’ Γκούι), Τόρες, Φέλιξ

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Παρέδες, Μπερσίτσε(26’ Λέκουε), Ντε Γαλαρέτα(67’ Πράντος Ντίας), Γκαρσία(76’ Ουνάι Γκόμεθ), Σάνθετ, Ι. Γουίλιαμς, Ν. Γουίλιαμς(77’ Μπερενγκέρ), Γκουρουθέτα(67’ Αρές)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ