Ο Τσάβι είχε ανακαλύψει τον Γκούι από το… 2016 (pic)

Ο Τσάβι είχε ανακαλύψει τον Γκούι από το… 2016 (pic)

Ο Τσάβι, το καλοκαίρι του 2016, είχε οργανώσει ένα ποδοσφαιρικό καμπ, στο οποίο είχε συμμετάσχει ο Μαρκ Γκούι.

Ο Μαρκ Γκούι, είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα το τελευταίο 24ωρο, μετά την χτεσινοβραδινή της νίκη επί της Αθλέτικο Μπιλμπάο, για τη La Liga.

Στο 79ο λεπτό, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» Τσάβι, έριξε στην «μάχη» τον 17χρονο επιθετικό προϊόν της Μασία, με το ματς στο 0-0 και τους Καταλανούς να ψάχνουν το γκολ που θα τους χαρίσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο Γκούι που ήρθε για να μείνει και η Μασία που λειτουργεί ξανά (vids)

Αυτό όμως που πολλοί δεν ξέρουν, είναι πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Ισπανού τεχνικού. Εκτός από τις πολύ καλές εμφανίσεις του Γκούι, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 το περασμένο καλοκαίρι, ο Τσάβι είχε υπάρξει μάρτυρας του ταλέντου του νεαρού Ισπανού πριν από επτά χρόνια.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» έχοντας μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είχε οργανώσει μαζί με τα δύο του αδέρφια, ένα ποδοσφαιρικό καμπ για μικρούς αθλητές, στο οποίο είχε πάρει μέρος ο 10χρονος τότε Γκούι.

Βέβαια, μπορεί να τον ανακάλυψε πριν από πολλούς, όμως θα πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες του μέσα στον Νοέμβριο και αυτό γιατί αναμένεται να κληθεί στη Εθνική Ισπανίας Κ17, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Επτά χρόνια μετά, πλέον οι Τσάβι και Γκούι είναι και οι δύο στην Μπαρτσελόνα, σαν παίκτης και προπονητής αντίστοιχα και πιθανότατα έχουν πετύχει κάποια από τα όνειρά τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ