Τσάβι: «Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άδικη»

Τσάβι: «Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άδικη»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι, μίλησε μετά το τέλος του «clasico», στο οποίο η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι, μετά την ήττα (1-2) από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico της La Liga, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες του, που κυριαρχούσαν, άξιζαν κάτι καλύτερο:

«Νομίζω ότι κυριαρχούσαμε μέχρι μία ώρα αγώνα. Ίσως κουραστήκαμε μετά. Ήταν δύσκολο και αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι δυνατοί. Είναι κρίμα, γιατί πιστεύω ότι το παιχνίδι μας ήταν καλό. Κυριαρχήσαμε στο ξεκίνημα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι η Ρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική από εμάς. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Μπέλιγχαμ: «Είχα παρακολουθήσει πολλά Clasico από τον καναπέ»

Ενώ συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα, αυτή είναι η άποψή μου. Νομίζω ότι η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άδικη. Ίσως η ισοπαλία να είχε περισσότερο νόημα. Ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Είναι κρίμα, γιατί έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Δείξαμε προσωπικότητα. Παίξαμε καλά, οπότε είναι κρίμα γι αυτό το τελικό σκορ. Πιέσαμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ