Πελεγκρίνι: «Μετά τη διακοπή θα είναι έτοιμος ο Παπασταθόπουλος»

Πελεγκρίνι: «Μετά τη διακοπή θα είναι έτοιμος ο Παπασταθόπουλος»

Το ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη φανέλα της Μπέτις προσδιορίζεται μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Στην απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και πότε θα είναι έτοιμος ο έμπειρος σέντερ μπακ να αγωνιστεί αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπέτις, Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ανδαλουσιάνων, ο 35χρονος θα πρέπει να δουλέψει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με τους ανθρώπους της Μπέτις και στη συνέχεια να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με το ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να προσδιορίζεται μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Βρούτσης, η ΕΠΟ, οι «φόροι» και το… κεφάλι στην άμμο

«Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι όλα είναι καλά. Θα πρέπει να δουλέψει λίγο την φυσική κατάστασή του με τους ανθρώπους μας. Είναι διαφορετικό από αυτό που μπορεί να έκανε μόνος του στο σπίτι. Πρέπει να μπει στην ομάδα και πιστεύω ότι μετά την διακοπή της FIFA θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο Πελεγκρίνι.

Το πιο πιθανό, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος τεχνικός, είναι να δούμε για πρώτη φορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τα χρώματα της Μπέτις στις 26 Νοεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λας Πάλμας για την La Liga.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ