Απίστευτο σκηνικό με Δουβίκα και Άσπας στο Θέλτα-Σεβίλλη (vid)

Απίστευτο σκηνικό με Δουβίκα και Άσπας στο Θέλτα-Σεβίλλη (vid)

Η Θέλτα «κόλλησε» στο 1-1 με την Σεβίλλη, αλλά μια διαιτητική απόφαση στις καθυστερήσεις του αγώνα, με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Απίστευτο σκηνικό εξελίχθηκε στο χτεσινό (4/11) Θέλτα-Σεβίλλη με πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων, τον Τάσο Δουβίκα. Ο Έλληνας επιθετικός, ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

Ο διαιτητής όμως, Ερνάντεθ Ερνάντεθ, πήρε πίσω την απόφαση και έτσι η λάθος ακύρωση του πέναλτι, με τη χρήση VAR, που αρχικά δόθηκε υπέρ του Δουβίκα  προκάλεσε την έκρηξη του Ιάγκο Άσπας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Γκαρνέτ: « Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο ατζέντης του Τζέιμς Χάρντεν»

Αυτό προκάλεσε την οργή όλων στο Βίγκο, με τον συμπαίκτη του Έλληνα επιθετικού που είχε αντικατασταθεί λίγο νωρίτερα, να γκρεμίζει από τα νεύρα του το μόνιτορ του VAR.

«Είναι σαν να θέλουν να μας βουλιάξουν. Με τόσα πέναλτι που μας χρωστάνε θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά στις θέσεις για το Champions League και είμαστε 18οι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, έχουμε παίξει 12 αγωνιστικές και όλες οι αποφάσεις είναι σε βάρος μας. Αν θέλουμε να γίνουμε πάλι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε 8-10 βαθμούς παραπάνω, αν δεν υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις εναντίον μας. Αυτή τη φορά μας στέρησαν ένα πέναλτι γιατί ένας τύπος σε ένα γραφείο θεωρεί πως μπορεί να κρίνει τη δύναμη ενός τραβήγματος στον αγωνιστικό χώρο. Να μας φέρουν έναν φυσικό να μας το εξηγήσει τότε».

Δείτε την αντίδραση του συμπαίκτη του Δουβίκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ