Αποκαλυπτικός Γκαρνέτ: « Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο ατζέντης του Τζέιμς Χάρντεν»

Αποκαλυπτικός Γκαρνέτ: « Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο ατζέντης του Τζέιμς Χάρντεν»

Οι διαρκείς απαιτήσεις για trade του Τζέιμς Χάρντεν «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον Κέβιν Γκαρνέτ ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον παίκτη των Κλίπερς.

Εδώ και μερικές μέρες ο Τζέιμς Χάρντεν αποτελεί το νέο απόκτημα των Λος Άντζελες Κλίπερς με τον «Μούσια» να παίρνει αυτό που ζητάγε όλο το καλοκαίρι.

Οι τσακωμοί του με τον ιδιοκτήτη των Φιλαδέλφεια 76ερς, Ντάριλ Μόρεϊ, είχαν φτάσει στα όριά τους και ο Χάρντεν έκανε τα πάντα για να φύγει από την ομάδα του Εμπίντ. Έπειτα από πολλά επεισόδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ο 34χρονος γκαρντ πήρε αυτό που ήθελε και είναι έτοιμος να γράψει τη δική του ιστορία στο Λ.Α.

Διαβάστε επίσης: Άποντος ο Βεζένκοφ στη βαριά ήττα των Κινγκς από τους Ρόκετς (107-89)

Όλο αυτό το σίριαλ βέβαια σχολιάστηκε από διάφορους αναλυτές, δημοσιογράφους και αθλητές της χώρας με έναν εξ αυτών να είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ. Ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς σε ένα επεισόδιο από το προσωπικό του podcast αστειεύτηκε λέγοντας πως ο Χάρντεν πάντα παίρνει αυτό που θέλει αποκαλύπτοντας (αστειευόμενος) ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο ατζέντης του.

Αναλυτικά είπε: «Ο Τζέιμς Χάρντεν πρέπει να είναι ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει ό,τι ζητάει ως αίτημα. Είναι τρομερό αυτό. Ο Τζέιμς Χάρντεν θα πρέπει να είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο ατζέντης του Τζέιμς Χάρντεν!

Έβγαζε προς τα έξω πως θέλει να πάει στους Λος Άντζελες Κλίπερς με όλη του την καρδιά και εμείς αλήθεια γελούσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ