Ρεάλ Μαδρίτης: Σπάει τα κοντέρ κι επιστρέφει νωρίτερα ο Μιλιτάο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σπάει τα κοντέρ κι επιστρέφει νωρίτερα ο Μιλιτάο!

Γρηγορότερη του αναμενομένου φαίνεται πως θα είναι η ανάρρωση του Μιλιτάο, ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στο Δεκέμβριο.

Ο Έντερ Μιλιτάο ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ρεάλ Μαδρίτης, με το Βραζιλιάνο αμυντικό να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατό του το περασμένο Αύγουστο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές.

Ο 25χρονος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση και και το χρονικό διάστημα της απουσίας του υπολογίστηκε στους έξι μήνες. Δηλαδή, θα επέστρεφε στην ενεργό δράση κατά το Μάρτιο.  Ωστόσο, η ανάρρωση του Μιλιτάο πάει καλύτερα από το αναμενόμενο και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις το Δεκέμβριο!

Διαβάστε επίσης: Η πολύτιμη «λονδρέζικη» συλλογή του Ντανιέλ Ποντένσε- Γιατί ο Πορτογάλος μόλις επέστρεψε στην πόλη του; (vids)

Προς το παρόν, το ιατρικό επιτελείο της «Βασίλισσας» παρουσιάζεται κατευναστικό, την ίδια ώρα που ο Μιλιτάο συνεχίζει πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.  Βέβαια δεν αποκλείεται, η επιστροφή του Βραζιλιάνου σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων να γίνει μετά τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Μιλιτάο αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2019, αποτελεί το βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μπλάνκος» έως το 2028. Τη περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις και σκόραρε 7 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ