Επίσημο: Στην Ατλέτικο μέχρι το 2027 ο Σιμεόνε!

Επίσημο: Στην Ατλέτικο μέχρι το 2027 ο Σιμεόνε!

Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσόλο Σιμεόνε συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2027.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε θα είναι προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2027, με τον Αργεντίνο προπονητή να μένει…. για μια ζωή στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο «Τσόλο» και ο  CEO των «Ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν,  το προηγούμενο διάστημα είχαν μιλήσει για το ενδεχόμενο της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2024. Σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα, στην αρχή υπήρξε διαφωνία σχετικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολάιου, με τον 53χρονο τεχνικό να επιθυμεί διετή και όχι τριετή επέκταση. Παρ’ όλα αυτά οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία, με τον Σιμεόνε να κλείνει 16 χρόνια στο τέλος του υπάρχοντος συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης: «Κοκκίνισε» το Λονδίνο (vids)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σιμεόνε ανέλαβε τα ηνία των «κολτσονέρος» το 2011, ως υπηρεσιακός προπονητής και οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη πιο πετυχημένη περίοδο της ιστορίας της , πανηγυρίζοντας συνολικά 10 τίτλους, ενώ έχει φτάσει και δύο φορές στο τελικό του Champions League, όπου έχει ηττηθεί από τη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναμφίβολα μεγαλύτερες στιγμές στη θητεία του Σιμεόνε είναι η κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων Ισπανίας το 2014 και το 2021.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ