Αλμερία-Σοσιεδάδ 1-3: Νίκη για τους Βάσκους και άλμα στην 6η θέση

Αλμερία-Σοσιεδάδ 1-3: Νίκη για τους Βάσκους και άλμα στην 6η θέση

Σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας επί της Αλμερία, πέτυχε η Σοσιεδάδ η οποία επικράτησε με 3-1, σημειώνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σοσιεδάδ, η οποία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα για τη 4η αγωνιστική του Championς League, νίκησε και την Αλμερία για την 13η αγωνιστική της La Liga. Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στην 6η θέση, φτάνοντας τους 22 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Σοσιεδάδ μπήκε πιο δυνατά, όμως δε μπόρεσε να πετύχει κάποιοι γκολ. Όμως, οι Βάσκοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ογιαρθάμπαλ στο 62ο λεπτό, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στην… αγκαλιά του Μέσι!

Στη συνέχεια, η Αλμερία αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Αρίμπας στο 76′. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Σοσιεδάδ ανέκτησε το προβάδισμά της. Στο 91ο λεπτό ο Κάρλος Φερντάντεθ με πέναλτι έδωσε πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το τελικό 1-3 έγραψε με κεφαλιά ο Θουμπιμέντι στο 95′.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Αλμερία: Μαξιμιάνο, Ακιέμε, Τσούμι, Έντγκαρ, Μέντες, Λόπι (92′ Μαρτσιάνο),Ρομπερτόνε (70′ Μελέρο), Εμπάρμπα (70′ Λασάρο), Ραμαζάνι, Αρίμπας (87′ Μπαμπά), Μπαπτιστάο

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μουνιόθ, Λε Νορμάν, Εκουστόνδο, Τραορέ, Τουριέντες (80′ Ολασαγάστι), Θουμπιμέντι, Ζαχαριάν (73′ Τσο), Μπαρενρτσέα (46′ Μερίνο), Ογιαρθάμπαλ (65′ Φερνάντεθ), Σαντίκ (46′ Κούμπο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ