Θρίαμβος της Σοσιεδάδ κόντρα στη Μπενφίκα (3-1) – Επιτέλους… ισοπαλία για την Ουνιόν (1-1)

Θρίαμβος της Σοσιεδάδ κόντρα στη Μπενφίκα (3-1) – Επιτέλους… ισοπαλία για την Ουνιόν (1-1)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να «σφραγίσει» το τρίποντο απέναντι στη Μπενφίκα (3-1), ενώ την ίδια ώρα η Ουνιόν Βερολίνου αναδείχθηκε ισόπαλη στην Ιταλία κόντρα στη Νάπολι (1-1).

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε πάρτι στο «Σαν Σεμπαστιάν» με αντίπαλο τη Μπενφίκα (3-1) και ουσιαστικά μέσα σε ένα ημίχρονο «σφράγισε» τη νίκη. Την ίδια ώρα η Ουνιόν Βερολίνου επιτέλους… δεν έχασε και πήρε τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της στο Champions League.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα 3-1

Διαβάστε επίσης: Γκατούζο: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πολύ καλά φτιαγμένη – Πρέπει να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε»

Οι Βάσκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και με «καταιγιστικό» πρώτο ημίχρονο «ισοπέδωσαν» τη κατώτερη Μπενφίκα. Από το 6ο κιόλας λεπτό ο Μερίνο άνοιξε το σκορ αφού μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Πορτογάλων, Μουνιόθ επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Ισπανού μέσου γράφοντας το 1-0.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Οϊαρθάμπαλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Μπενφίκα «εκτελώντας» τον Τρουμπίν για το 2-0. Η ομάδα του Αλγουαθίλ δεν σταμάτησε εκεί και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μερίνο αλλά ακυρώθηκε λόγω παράβασης με χέρι.

Στο 21′ ο Μπαρενετξέα δέχθηκε μία εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μερίνο γράφοντας το 3-0. Στο 29′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 4-0 αλλά ο Μέντεθ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Πορτογάλων ύστερα από εκτέλεση πέναλτι.

Νάπολι – Ουνιόν Βερολίνου 1-1

Στο 24΄ο Νατάν πήρε τη κεφαλιά στη μικρή περιοχή των Γερμανών αλλά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ρόνοφ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ανγκισά σκόραρε με κεφαλιά αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ διότι υπήρξε φάουλ στη φάση.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν με αμείωτους ρυθμούς και με τον Πολιτάνο στο 39′ άνοιξαν το σκορ. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γιουράνοβιτς με εκτέλεση φάουλ έξω από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μέρετ.

Οι Γερμανοί βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Φοφανά στο 52′ καθώς σε αντεπίθεση της Ουνιόν ο Ιβοριανός επιθετικός πήρε το ριμπάουντ και εύκολα διαμόρφωσε το 1-1 το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός στην ιστορία του συλλόγου σε επίπεδο Champions League με το σύνολο του Φίσερ να γράφει ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ