Τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της Σεβίλλης προς τον Ίσκο (vid)

Τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της Σεβίλλης προς τον Ίσκο (vid)

H επιστροφή του Ίσκο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» συνοδεύτηκε από πολλά υβριστικά συνθήματα.

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις για την 13η αγωνιστική της La Liga αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τους οπαδούς των γηπεδούχων να έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά.

Σε τέτοιου είδους ντέρμπι η ατμόσφαιρα στα γήπεδα φαντάζει υπερπραγματική καθώς δεν είναι ένας απλό αγώνας αλλά μία «μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγάλους αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτος Μάξεϊ με 50 πόντους στη νίκη των Σίξερς (137-126) – Όλα τα αποτελέσματα

Ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι στην Ισπανία είναι αυτό της Ανδαλουσίας με τον Ίσκο να επιστρέφει για πρώτη φορά στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» από τότε που έφυγε από την Σεβίλλη άρον άρον μετακομίζοντας στον άλλο σύλλογο της πόλης. Όπως φαντάζεστε η υποδοχή του δεν θα ήταν στρωμένη με κόκκινο χαλί με τους περισσότερους απλώς να περιμένουν ένα παραπάνω… κόμπλεξ προς το πρόσωπό του.

Όμως η εικόνα των οπαδών της Σεβίλλης δεν είχε προηγούμενο. Συγκεκριμένα από το ζέσταμα κιόλας οι φίλαθλοι έριχναν βαριές κατάρες στον Ισπανό μέσο με την κυρίαρχη φράση να είναι η: «Ίσκο, να πεθάνεις»!

Κάτι τέτοιο γίνεται πολύ σπάνια στα ισπανικά γήπεδα και δεν αποκλείεται η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας να επιβάλλει βαριά τιμωρία στη Σεβίλλη.

Δείτε το βίντεο:

Παρ’ όλα αυτά ο Ίσκο κατάφερε για ακόμη μία φορά να πάρει το βραβείο του MVP του αγώνα «σιωπαίνοντας» με ένα τρόπο τους απαράδεκτους οπαδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ