Απογοητευμένοι οι οπαδοί της Μπέρμιγχαμ με τον Ρούνεϊ: «Είμαστε καταδικασμένοι»

Απογοητευμένοι οι οπαδοί της Μπέρμιγχαμ με τον Ρούνεϊ: «Είμαστε καταδικασμένοι»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει ξεκινήσει με το αριστερό τη θητεία του στο Μπέρμιγχαμ με τους οπαδούς της ομάδας να μην είναι καθόλου ικανοποιημένοι από αυτά που βλέπουν.

Η Μπέρμιγχαμ του Γουέιν Ρούνεϊ πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε από την αμερικάνικη DC United επιστρέφοντας στην πατρίδα του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Championship. Mέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ευελπιστούσε ο ίδιος καθώς σε αυτό τον ένα μήνα που είναι ο προπονητής της έχει πέσει από την 6η θέση στην 18η και πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Το «θαύμα» της Νις ανήκει σε φιλόσοφο της Φλωρεντίας!

Η φτωχή συγκομιδή του ενός βαθμού σε πέντε αγώνες αντανακλά στην πραγματικότητα που επικρατεί στο Μπέρμιγχαμ. Ο Ρούνεϊ μετά τη νέα ήττα από τη Σάντερλαντ με 3-1 προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στο αποτέλεσμα.

«Τα γκολ είναι πραγματικά τσαπατσούλικα. Το ανέφερα αυτό στους παίκτες πριν το παιχνίδι σχετικά με τη συγκέντρωσή τους, ειδικά στις στημένες φάσεις. Σε αυτό το πρωτάθλημα, οι στημένες φάσεις είναι τόσο σημαντικές και δεν τις υπερασπιστήκαμε αρκετά καλά.

‘Το δεύτερο γκολ ήταν το καθοριστικό στο παιχνίδι και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τρίτο γκολ. Ξέρουμε ότι η Σάντερλαντ παίζει πολλά μικρά κόρνερ. Είχαμε προειδοποιήσει τα παιδιά ότι πρέπει να μείνουμε με τους άνδρες μας. Δεν το κάναμε αυτό – και αυτό μας στοίχισε.

Θα μπορούσε να είχε πάει όπως και να ‘χει. Τους δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα σε όλη τη διάρκεια και βρεθήκαμε σε εξαιρετικές θέσεις».

Ακούγοντάς τα όλα αυτά οι οπαδοί της ομάδας δυσανασχέτησαν με την κατάσταση εκφράζοντας μερικά από αυτά που πραγματικά αισθάνονταν.

Μάλιστα πολλοί θεώρησαν πως η ομάδα είναι «καταδικασμένη», ενώ άλλοι υποστήριξαν πως οι σπουδαίοι παίκτες δεν γίνονται και σπουδαίοι προπονητές.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια:

«Είμαστε καταδικασμένοι».

«Άλλο ένα Σαββατοκύριακο, άλλη μια δικαιολογία».

«Θα πρέπει να σταματήσει να διευθύνει, είναι απαίσιος».

«Οι σπουδαίοι παίκτες δύσκολα γίνονται σπουδαίοι προπονητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ