Ο Μπέλινγκχαμ πήρε και το βραβείο του «Golden Boy»!

Ο Μπέλινγκχαμ πήρε και το βραβείο του «Golden Boy»!

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κατέκτησε και το βραβείο του «Golden Boy», αφού ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής κάτω των 21 χρονών.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ δε σταματά τις διακρίσεις  τη φετινή χρονιά. Ο 20χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του «Κοpa Trophy» με το οποίο βραβεύτηκε στα πλαίσια της τελετής για τη Χρυσή Μπάλα, τώρα βραβεύτηκε και με το «Golden Boy».

Στη ψηφοφορία για αυτό το βραβείο συμμετέχουν μόνο δημοσιογράφοι, οι οποίοι ψήφισαν ως κορυφαίο παίκτη κάτω των 21 ετών τον Άγγλο διεθνή. Μάλιστα ο Μπέλινγκχαμ στη συγκεκριμένη ψηφοφορία άφησε πίσω τους Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου και τον Τσάβι Σίμονς της Λειψίας , οι οποίοι τερματισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (pic)

Ο Μπέλινγκχαμ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και ήδη έχει σκοράρει 13 φορές σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της Βασίλισσας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα πήρε το βραβείο «The Youngest  Award of Golden Boy», επιβραβεύοντάς τον έτσι  ως τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε ποτέ στο συγκεκριμένο βάθρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ